Jij wilt gezonder en fitter in je lijf zitten. Jij wilt nog steeds energie hebben om 16.00 uur. Een suikerdip is verleden tijd. Dit is toch wat jij wilt? Laten we dan aan de slag gaan.

Gezonde voeding op het werk

Uit onderzoek is gebleken dat het BMI van werknemers tot 5% daalt als zij in een omgeving werken waar de werkgever actief bezig is met gezonde voeding op de werkvloer.

Gezonde werknemers zijn fitter, hebben meer energie, hebben meer focus, presteren beter en zijn minder vaak (en minder lang) ziek en functioneren op lange termijn beter. Het ziekteverzuim kan zelfs 25 tot 50 % afnemen als werknemers gezond eten.

De werkgever kan fruit en groente goedkoper aanbieden of zelfs gratis neerzetten voor het personeel. Hierbij helpt de werkgever in het maken van gezonde keuzes en de werknemers worden bewust dat gezonder eten aantrekkelijk en lekker is. Daarbij wegen de lage kosten ruim op tegen de (gezondheids)winst.

Zowel voor (middel)grote als kleine bedrijven is het verstandig om te investeren in gezond eten op het werk. Door het neerzetten van een gezond aanbod en medewerkers te motiveren tot een gezonde leefstijl, zetten bedrijven een belangrijke stap op weg naar een gezond en positief werkklimaat en een duurzame onderneming.

Steeds meer werkzoekenden zijn op zoek naar een gezond en positief werkklimaat. De keuze om dan voor jouw werkgever te gaan, is dan aantrekkelijker.

Wanneer jijzelf aan de slag wilt gaan met gezondere voeding op het werk. Dan kan je denken aan extra groente en fruit mee te nemen. Zou je de lunch willen aanpakken dan kan je denken aan homemade soep of salade of een restje van jouw diner van gisteren. Wanneer je in jouw lunch meer groente verwerkt dan worden jouw darmen ook weer blij. Want in groente zitten veel vitamines, mineralen maar ook vezels om je darmwand mee schoon te maken. Men zegt niet voor niets dat de gezondheid begint in de darmen.

Zou je meer willen weten over wat je kan doen om gezonder eten te nuttigen op je werkplek. Denk dan aan een workshop bij jou op het werk. Hoe meer zielen des te sneller je elkaar kan motiveren om gezonder te eten op het werk. Of je kan denken aan een (online) programma waarbij je informatie en recepten kan krijgen hoe je meer energie kan opdoen van de juiste voeding.

Neem vandaag nog contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Gezonde voeding op het werk

‘Geef groente de hoofdrol en krijg meer energie’

Wil jij ook goed in je vel zitten? Energie voor 10 hebben en een paar kilo kwijt raken? Minder last hebben van je darmen en dat opgeblazen gevoel verminderen?

Druk dan op onderstaande knop en vul jouw gegevens in om het gratis e-book te ontvangen dat jou gaat helpen.

Download nu