Janine van Laar

Ik ben een liefhebber van puur & ontspannen leven! Ik heb een praktische kijk op gezondheid, ontspannen en afvallen. Ik ben een echte hobbykok en gek op lekker eten!

Jarenlang heb ik op kantoor gewerkt. Had een zittend beroep, was weinig in beweging. Had elke dag last van hoofdpijn en pijn in de onderrug. Werkte regelmatig over, kookte met pakjes en zakjes. En had geen energie! En was eigenlijk een paar kilo te zwaar!

Ik zocht lange tijd naar een methode om meer energie te krijgen. Heb heel wat specialisten bezocht, studies gevolgd en een bibliotheek opgebouwd.

En ik heb het gevonden!

De juiste voeding, de juiste beweging, ontspanning en aandachtstraining. Ik denk dat ik met mijn kennis en kunde jou goed kan helpen om meer energie te krijgen qua voeding, ontspanning, beweging maar ook qua werkplekmanagement.


Abonnement

Het Fit achter je Bureau abonnement biedt jouw team een wekelijkse sessie met oefeningen, stoelmassage en tips omtrent gezonde voeding. Start met stoelyoga daarna 20 minuten stoelmassage en sluit af met tips omtrent voeding.

Lees meer…

Workshops

Onze workshops zijn gericht om jouw team beter te laten presteren door minder stress, meer ontspanning en meer concentratie. Zo kan je bijvoorbeeld voor een vitaliteitsweek een workshop Stressmanagement inplannen of een sessie stoelyoga.

Lees meer…

Pilot

Ben je nog niet helemaal overtuigd of StoelMassage of StoelYoga iets voor jouw team is? Plan dan een pilot in van bijvoorbeeld 3 maanden zodat je kan meten of dit effectief is voor jouw team. Misschien wil je liever het eenmalig uitproberen. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer…


Referenties

 
“Om de 2 weken komt Janine bij ons op kantoor voor een stoelmassage. En wat kijk ik daar naar uit! Even tijd voor mezelf. Ze heeft een luisterend oor, geeft goede tips over werkplekmanagement, leert je hoe je jezelf kunt masseren bij bijvoorbeeld hoofdpijn. En het belangrijkste … ze masseert heerlijk. Stevig maar toch ook ontspannend!”

– Thomas, manager

 
“We hadden nog nooit gehoord van StoelYoga, maar sinds kort geeft Janine dat bij ons op kantoor. En het werkt! We zijn ontspannender en helder na een sessie. We willen dit niet meer kwijt.”

– Bianca, manager

 

De afgelopen maanden heb ik verschillende massages gehad van Janine, van stoelmassage tot ontspannen rugmassages. Haar persoonlijke begeleiding heeft mij enorm geholpen en meer inzicht gegeven in de rugklachten (hernia) die ik had. Op geheel eigenwijze wist ze steeds de juiste massage te geven waardoor mijn herstel heel voorspoedig verliep. Uit ervaring kan ik zeggen dat Janine een kei is in haar vak. Dank je wel lieve Janine!

– Sylvia Bochem, Syl for Style

 
Via-via kwam ik bij Janine terecht. Door de goede ervaringen van anderen wist ik dat het wel goed zat. Janine zorgt er op een natuurlijke wijze voor dat je je ontspannen en welkom voelt. Regelmatig boek ik nu een massage. Het is voor mij – als drukke ondernemer – altijd een rust- en bewustwordingsmomentje. Ik vind het belangrijk dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Ik zou op mijn beurt dit anderen ook weer aanraden en ga dan vooral naar Janine; ze is een echte professional en doordat ze zich blijft ontwikkelen is ze op de hoogte van de nieuwste technieken.

– Berdien, ondernemer

 
Duurzaam inzetbaar hoe kunnen we onze medewerkers helpen omdat te bereiken? Door het ontwikkelbudget wat medewerkers zelf mogen besteden voor dat doel kwam het verzoek tot stoelmassage op de werkvloer. Moeten we dat als organisatie wel willen tijdens werktijd, kan dat wel een positief effect hebben? Openstaan voor nieuwe ideeën is altijd goed en we hebben Janine van Fit achter je Bureau uitgenodigd voor een paar behandeldagen. De effecten zijn merkbaar geweest. Medewerkers ervaren de massage als ontspannend en houding corrigerend. Ook hebben ze minder hoofdpijn. Het moment van ontspanning zorgt voor verhoogde effectiviteit zodat het zowel voor de organisatie als de medewerker een win/win situatie is geworden. De regelmatige aanwezigheid van Fit achter je Bureau is niet meer weg te denken. Een aanrader voor bedrijven waar veel en langdurig zittend werk wordt uitgevoerd.

– Neeltje de Wijs, HR Consultant midocean

 
Samen met mijn collega’s geniet ik van stoelmassage van Fit achter je Bureau! In de pauze op het werk. Wat een uitvinding! Dat momentje van even ontspannen in de pauze geeft een berg energie voor de rest van de middag. Een goede investering in jezelf, zeker als je veel zittend werkt! Ik zou iedereen aanraden een stoelmassage in te plannen met Janine.

– Fiona Roseboom, mondhygiëniste


Zou jij dit ook willen voor jouw team? Meer focus, meer energie en meer ontspanning achter de werkplek?

Neem contact op!