Jij wilt meer ontspanning. Jij wilt meer focus. Jij wilt meer energie. Toch? Heb je wel eens gedacht aan stoelmassage? Stoelmassage is namelijk een zeer effectief middel om medewerkers vitaal te houden. Klachten zoals hoofdpijn, stijve schouders, rugklachten of overbelaste nekspieren worden vakkundig aangepakt. En zo voorkom je ziekteverzuim, kosten en ongemak.

Je zit hele dagen achter je bureau en je beweegt weinig. Vaak werk je onder druk en je vergeet om tussendoor te ontspannen. Zonder dat je het merkt, worden je spieren stijf en pijnlijk en kan je niet meer helder nadenken.

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op jouw werk op regelmatige basis kunnen zijn:

 • Daling kortdurend ziekteverzuim
 • Vermindering van klachten
 • Afvoer afvalstoffen en stresshormonen
 • Bewustwording van eigen werkhouding
 • Lichamelijke en geestelijke ontspanning
 • Soepele spieren en gewrichten
 • Toename concentratievermogen
 • Betere bloedcirculatie
 • Doorstroom van energie
 • Meer werkplezier

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van je lichaam en geest. Overbelasting merk je niet meteen, het is een sluipend proces. Volgens het CBS heeft 1 op de 7 medewerkers last van burn-out klachten. Daarmee is een burn-out, de beroepsziekte nummer 1. Concreet komt zo’n 5% van de medewerkers hierdoor langdurig thuis te zitten. Stress is een tikkende tijdbom onder je organisatie en je mensen. Het zorgt jaarlijks voor onnodig veel kort- en langdurig ziekteverzuim. Om in balans te blijven is het noodzakelijk om regelmatig te ontspannen. Doen we dat niet, dan kan dit leiden tot:

 1. spanningshoofdpijn
 2. klachten in schouders, nek of rug
 3. verminderde productiviteit
 4. ziekteverzuim
 5. hogere werkdruk voor de overblijvers

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen.

De massagetechniek

De massagetechniek die we bij een stoelmassage toepassen is een mix van Oosterse en Westerse technieken. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit. In een speciale massagestoel behandelen we je hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen.

De massagetechnieken worden afgestemd op persoonlijke behoeften en is gericht op ontspanning en stresspreventie.

De onderzoeken omtrent stoelmassage liegen er niet om. Stoelmassage is effectief om jouw team weer meer focus te geven. Het helpt om stressklachten te verminderen. En je krijgt een energiek team die met een glimlach weer aan het werk kan.

Kennismaken met stoelmassage? Probeer het eens uit en ervaar hoe ontspannen en energiek je voelt na deze massage.

Het personeel van een bedrijf is en blijft het belangrijkste bedrijfskapitaal.

Wij komen graag langs om een aantal gratis stoelmassages te geven zodat je dit zelf kunt ervaren. Daarnaast bespreken wij graag wat de mogelijkheden zijn in een eventueel vervolgtraject.

Neem contact op!