Office Gym
Een energieke workshop waarbij de deelnemers leren om zichzelf fit te kunnen houden tijdens een drukke werkdag. Tijdens een drukke werkdag kan je last krijgen van spieren en gewrichten. We zijn immers er niet op gebouwd om lang in één houding te werken. Voorkom klachten, blijf fit en leer hoe je energiek kunt blijven op je werkplek. Het is een leuke en actieve workshop waar je energie van krijgt en die de teamspirit vergroot.

Gezonde voeding
Je leert wat het effect is van gezond eten op het werk. Jij weet nu welke keuze je moet maken voor jouw lunch om meer energie over te houden. Jij hebt hierna geen suikerdip meer. En om 16.00 uur heb je nog energie voor 10. Benieuwd welke keuze jij moet maken in jouw dagmenu?

Werkplek
We horen het regelmatig: zitten is het nieuwe roken. En eigenlijk weten we het met zijn allen best wel; de hele dag op een bureaustoel zitten, turend naar een beeldscherm, is niet al te best voor lijf en leden. In deze workshop leren wij jouw team hoe je de werkplek het best kan inrichten, hoe ze de negatieve effecten van het langdurig zitten kunnen verminderen en hoe ze de eerste symptomen van blessures kunnen herkennen en verhelpen.


Meer energie om de dag door te komen. Geen pijn meer voelen in je lichaam door jouw zittende beroep. Meer focus. Meer concentratie. Lekker voelen in je lijf. Geen hoofdpijn meer. Meer ontspannen.

Met deze workshops krijg je handvatten om beter in je vel te komen en jouw leef- maar ook werkstijl aan te passen. Hierdoor krijg jij meer energie, zit je beter in je vel en kan je de dag aan!

Benieuwd welke workshop het beste past in jouw team? Neem dan vandaag nog contact met ons op en dan komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.