We zitten nu halverwege januari 2019. Waarschijnlijk heb je eind december goed nagedacht over welke goede voornemens jij aan gaat. Maar ben je er al mee begonnen? Of ben je er al klaar mee?

Er beginnen heel veel mensen met strenge diëten op 1 januari want de decemberkilo’s moeten er af. En dan is dat dieet zo streng, dat je eigenlijk te weinig eet, veel vocht verliest en je teveel vraagt van je lichaam in de sportschool. En dan heel vreemd maar echt waar …. Dan komt de klad er in! We stoppen met diëten en de sportschool ontvangt nog een paar maanden abonnementsgeld terwijl je daar toch niet meer komt. Zonde! Waarom begin je niet met kleine stapjes en probeer je gezonder te eten? Neem wat vaker de trap, beweeg wat meer op kantoor en houd dit 2 maanden vol.

“Het schijnt dat je in 2 maanden tijd een nieuwe gewoonte eigen kan maken.”

En weet je … gezond eten kan zo lekker zijn! Die pakjes en zakjes heb je niet nodig om jouw maaltijd lekker te maken. Het zijn heel veel E-nummers en veel te veel zout en zelfs suiker.

Waarom maak je niet eens nasi zonder dat pakje maar met bloemkoolrijst en/of zilvervliesrijst, pakket nasigroente, scheutje ketjap, beetje sambal en snuf kerriepoeder? Heel makkelijk, super gezond en ontzettend lekker!

Dit is een makkelijk voorbeeld hoe het ook anders kan. Mag ik jou helpen om de weg te vinden naar gezonder eten? Dit kan bij mij in de praktijk maar ik kan ook langskomen op jullie kantoor.

Laat je het mij weten?

Fijne dag, met een gezonde groet van Janine