Afgelopen weekend heb ik een geweldige training gehad. Een training gericht op werknemers die te lang in een houding zitten en klachten krijgen. Een training die de medewerker kan helpen om weer fit te worden tijdens drukke werkdagen. Denk aan ontspannende oefeningen met rekken en strekken. Maar ook met een fun-element. En weet je …. deze training ga ik in een workshop gieten.

Een energieke workshop waarbij de deelnemers leren om zichzelf fit te kunnen houden tijdens een drukke werkdag. We weten allemaal dat tijdens een drukke werkdag je last kan krijgen van spieren en gewrichten. We zijn er immers niet op gebouwd om lang in één houding te werken. Dus voorkom klachten, blijf fit en leer hoe je energiek kunt blijven op je werkplek.

Het is een leuke en actieve workshop waar je energie van krijgt en die de teamspirit vergroot. En we noemen de workshop…..

Office Gym

De workshop zal een uur duren en je leert:

  • Waarom ons lichaam schreeuwt om beweging tijdens een drukke werkdag
  • Welke oefeningen je makkelijk kunt doen achter je bureau
  • Waar je op moet letten om blessures te voorkomen
  • Hoe je op een makkelijke manier meer energie krijgt

Wanneer zal ik bij jullie bedrijf langskomen om alles door te spreken? Het is ook mogelijk om naast deze workshop Office Gym een paar challenges te laten lopen zodat we binnen een maand de werknemers weer fit achter het bureau krijgen. Er zijn veel mogelijkheden en ik kom ze graag uitleggen. Bel je mij binnenkort?