Afgelopen maandag 4 maart was het zover! Er is toen een selecte groep “testers” gestart om de pilotfase van Fit achter je Bureau Online te testen. “Fit achter je Bureau Online?” hoor ik je denken. Yes!! We gaan ook online naast de stoelyoga, stoelmassage en gezonde voeding bij bedrijven.

De afgelopen maand superdruk geweest met de testfase. Van het bedenken van het online platvorm tot filmpjes opnemen tot bedrijven benaderen. En wat was dat leuk!

Ik werk nu samen met ‘n mindsetcoach, personal Trainer en ‘n yoga instructrice. Met het onlineprogramma willen we bedrijven helpen om het ziekteverzuim terug te draaien. Door preventief het lichaam te trainen, mindsetopdrachten uit te voeren maar ook gezonder te eten en ontspanning op het juiste moment in te zetten om weer fit achter je bureau te zitten.

Een onlineprogramma, zodat mensen in hun eigen tempo aan de slag met zichzelf kunnen. Bedrijven hebben hier natuurlijk baat bij omdat een zieke werknemer heel veel geld kost (minimaal € 250,- per dag).

In de testfase (van 2 weken) ontvangt men elke werkdag een mail met een ander thema over voeding, beweging, mindset of ontspanning. Elke mail bevat een recept en een video met een opdracht, oefening of korte workout van max 10 minuten.

Na deze testfase gaan we evalueren en kort daarna start er weer een testfase van 2 weken. Denk je nu …. Wow, daar wil ik graag aan mee doen. Stuur mij dan even een berichtje op info@fitachterjebureau.nl dan zullen we bekijken of er nog een gaatje is.