Waarom wachten op het laatste kwartaal om je medewerkers te bedanken …. Het kan het hele jaar!

In het laatste kwartaal van het jaar ben ik zelf altijd heel druk. Veel bedrijven vragen mij dan om langs te komen en het personeel een schouderklopje te geven. Nee, niet echt een schouderklopje maar bijvoorbeeld een stoelmassage of een sessie stoelyoga. Er is blijkbaar dan nog wat budget over en dat moet de afdeling opmaken anders krijgen ze het volgende jaar minder budget.

Ik ben natuurlijk blij dat bedrijven dan denken aan stoelmassage of stoelyoga van Fit achter je Bureau. Maar wist je dat je je medewerkers het hele jaar kan bedanken? Met een beetje planning van het budget, het goed afwegen waar je je budget aan uitgeeft en vooral het personeel in je achterhoofd. Kan je al 15 medewerkers blij maken voor € 300,- per maand. Deze 15 medewerkers krijgen een schouderklopje in de vorm van een stoelmassage van 20 minuten. En wist je dat je die € 300,- ook nog kan opvoeren als bedrijfskosten?

Tjonge … waarom wachten op het einde van het jaar, wanneer je dus iedere maand jouw medewerkers kan bedanken. En dan heb je nog een paar andere voordelen; minder ziekteverzuim, meer focus, meer concentratie, betere sfeer en ga zo maar door.

Bel eens voor een afspraak en ik kom je graag uitleggen wat Fit achter je Bureau voor jouw afdeling kan doen.